Elérhetőségeink

unihockey2@vipmail.hu
info@diamondssportklub.hu
telefonszám: 20/4111467 
adószám:18251892-1-41
számlaszám:
65100149-11294962
 

Partnereink

Haladunk a korral
friendster_facebook.jpg

Szavazás

Támogatóink
310x250_autoguminet.jpg
 
 
 
 
 
 
 

Hírek
5. helyen végzett OB I-es csapatunk Eperjesen!
2012-08-27 09:09:23
IMG_0562.JPG
 
Csapat tagjai: Pap Zoltán  (csk),Bálint Olivér, Havas Krisztián, Tóth Dániel, Keszthelyi Balázs, Zsadányi Bence, Zsiga Ádám, Csipkereki Roland, Szűcs András, Hetei Zsolt, Halasi Gábor, Lődör Kristóf, Kelemen Krisztián, Balogh Norbert
Vezetőedző: Dr. Tóth Bars
5 mérkőzésen 22-15-ös gólkülönbséggel (tavalyi ered. 3-15!) mindendiők legjobb felnőtt eredményét értük el 5. helyünkkel. A helyezésünk mellett ki kell emelni játékunkat, amelyről a helyi szlovák szakemberek is pozitívan nyilatkoztak. A helyiek ismét szeretettel fogadtak minket,  jól éreztük magunkat, a hot-dog és poker party is nagy sikernek örvendett.  

 
 Játékunk az elmúlt évi eperjesi torna óta óriásit fejlődött, mind a támadójátékunk, mind a védőjátétékunk. Különösen, ha azt a tényt is hozzáteszük, hogy számos meghatározott játékosunk egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak velünk tartani.
Ami a lényeg Havas Krisztián nemzetközi szintű kapusunk mellett Tóth Dani is megérkezett a nemzetközi szintre, még több rutint kell szereznie. Mezőnyjátékosaink is hihetetlen csapatjátékkal és egyéni megmozdulásokkal rukkoltak ki. 
Játékunk szintje elérte a szlovák elit szintjét, amire büszkék vagyunk, a magyar bajnokságban, az ezen a tornán megszerzett tapasztalatainkkal és a ránk váró feladatokkal együtt megőrizve a játék iránti szeretettünket idén nagy eredményekre leszünk képesek, független a külső körülményektől.
 
Köszönet Keszthelyi Balázs Anyukájának, Dr. Tóth Barsnak, Bálint Oliévnek és Pap Zoltánnak a 3 napi furikázásért és segítségért, Juditnak a hot-dog party-ért.
IMG_0484.JPG